Veldhoven Dorp Akkers

Veldhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Dorp Akkers is elke dag genieten van dorpse gemoedelijkheid, maar ook van alle voorzieningen die in Veldhoven ruimschoots te vinden zijn. Een bezoek aan CityCentre Veldhoven en wonen op korte afstand van Eindhoven? Zo maar twee opties die deze veelzijdige omgeving te bieden heeft.

Op dit moment werken wij aan de uitwerking van 8 klassiek gedetailleerde woningen. 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen allen met mooie grote tuinen. Hiervan zullen 4 woningen aan de Dorpstraat en 4 woningen aan de Kerkakkerstraat worden gerealiseerd.

Met Dorp Akkers geven we ruimte aan wonen in een veelzijdige wijk. Trek eropuit, kom tot rust in uw droomhuis en geniet van deze unieke plek waar het heerlijk wonen is!

Benieuwd naar het bijzondere aanbod aan woningen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd de website in de gaten, binnenkort volgt er meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veldhoven Dorp Akkers
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veldhoven.

Aanmelden