Veldhoven Dorp Akkers

Veldhoven
Actueel aanbod

€ 725.000,- tot € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
148 - 148m2
Kaveloppervlak
610 - 610m2
Inhoud
636 - 636m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wonen in Dorp Akkers is elke dag genieten van dorpse gemoedelijkheid, maar ook van alle voorzieningen die in Veldhoven ruimschoots te vinden zijn. Perfect voor degene die op zoek is naar de volgende stap in zijn wooncarrière.

De 8 klassiek gedetailleerde woningen bestaande uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen, worden allen gebouwd in een luxe traditionele architectuur. Zo heeft elke woning een eigen unieke uitstraling. Alle woningen beschikken over een diepe achtertuin waar u het hele jaar door van geniet.

Met Dorp Akkers geven we ruimte aan wonen. Trek eropuit, kom tot rust in uw droomhuis en geniet van deze unieke plek waar het heerlijk wonen is!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veldhoven Dorp Akkers
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 725.000,- tot € 725.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veldhoven.

Aanmelden