Weidezicht

Veldhoven - Veldhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

15 luxe appartementen
Veldhoven
Start verkoop juni 2023
Wakker worden in een groene oase, omringd door rust in een booming regio. Hier ervaar je hoe het is om te leven in een perfecte balans van rust en reuring. Het is als thuiskomen in een never-ending vakantie. Elke dag opnieuw.
Royaal wonen in het groen
Hoog wooncomfort
Alles binnen handbereik
Welkom in Weidezicht, het gloednieuwe appartementencomplex gelegen in het bourgondische Veldhoven. Het karakteristiek vormgegeven appartementengebouw gaat naadloos op in haar omgeving. De royale buitenruimtes spelen in op een zachte overgang van binnen naar buiten, van gebouw naar tuin. De architectuur gaat hand in hand met een hoog wooncomfort. Hier voelt het als thuiskomen op vakantie, elke dag opnieuw.

Geniet van het prachtige uitzicht over de groene weides en ontspan in de mooie, rustige omgeving. Veldhoven en de omliggende regio bieden talloze recreatieve activiteiten om te ontdekken. Denk aan diverse fietsroutes in de omgeving, een bezoek aan Zoo Veldhoven of breng een dag door bij het recreatie meer het E3 strand. Met de Brainportregio op fietsafstand is het stadse, bruisende gevoel niet ver weg. Door faciliteiten zoals het ziekenhuis, het Citycentrum en diverse winkel- en horecagelegenheden binnen handbereik, is Weidezicht de ideale uitvalsbasis voor een comfortabele levensstijl.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.weidezicht-veldhoven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weidezicht
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veldhoven.

Aanmelden