Springplank

Veldhoven - Veldhoven
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 70m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Middenhuur in De Springplank - Veldhoven
Op de plaats waar eerder sporthal De Springplank stond en nu nog ontmoetingscentrum Het Tweespan staat, verrijst binnenkort een modern nieuw complex.

Het gebied transformeert naar een locatie met huurappartementen in het sociale en middeldure segment en ook Het Tweespan krijgt haar nieuwe onderkomen op deze plek. Een plek waar we op een moderne en duurzame manier Veldhoven een stukje mooier maken. Waar de bewoners van de appartementen en de gebruikers van Het Tweespan verblijven in een oase van rust en groen.

De Springplank bestaat uit 4 woongebouwen met in totaal 130 appartementen in het sociale en middeldure segment. 90 middenhuur appartementen die worden verhuurd door BPD Woningfonds Onder twee van deze gebouwen komt het nieuwe ontmoetingscentrum Het Tweespan. Je woont straks op een unieke locatie op loopafstand van de vele voorzieningen die Zonderwijk te bieden heeft en in de nabijheid van openbaar vervoer. Met alles wat het plan te bieden heeft wordt het een duurzame, gezonde en inclusieve samenleving.

90 middenhuur appartementen
BPD Woningfonds verhuurt 90 appartementen in het middeldure segment. De appartementen zijn tussen circa 55 en 70 m2 woonoppervlak groot en hebben één of twee slaapkamers en een berging met eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Heeft u interesse in één van deze appartementen? Maak dan een account aan en geef u woonwensen aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Springplank
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veldhoven.

Aanmelden