Woongaardpark

Veldhoven - Veldhoven
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 178m2
Kaveloppervlak
94 - 346m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Bouw samen aan een groene buurt
Wonen in Woongaardpark is wonen met het landschap tot aan de voordeur en het recreatieve landschap van de Brabantse Kempen in de achtertuin, maar ook met het gemak van alle voorzieningen in het centrum van Veldhoven en Eindhoven op steenworp afstand.

Woongaardpark gaat er vanuit dat je samen woont op het erf rondom de Brink of daaromheen waar het wonen overgaat in het omliggende landschap. Een wijk waar sociale cohesie wordt gestimuleerd en waar verschillende doelgroepen bij elkaar komen. De structuur van het stedenbouwkundig plan, de inrichting van de openbare ruimte en de architectuur van de woningen dragen daar allemaal aan bij.

Eerst de bewoners dan de ontwikkeling
Woongaardpark is een project dat ontwikkelt wordt op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap [CPO]. Hiermee is de invloed van jou als toekomstige bewoner op het uiteindelijke plan groot. Met een vaste initiatiefgroep, ook wel de kerngroep, is het project opgestart. Samen is een projectvisie en ambitie opgesteld.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woongaardpark
Woningen
0 van 4 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veldhoven.

Aanmelden