Veldhoven - Genderkwartier – Sonate

Veldhoven - Veldhoven
Toekomstig aanbod

Over dit project

Ontdek de unieke charme van Sonate met zijn 40 koopappartementen, waar kwaliteit voorop staat. Ideaal voor bewoners die waarde hechten aan stijl en een groene, parkachtige omgeving. Geniet van rust op loopafstand van dorpsvoorzieningen, te midden van de dynamiek van Brainport Eindhoven. Sonate verwelkomt een diversiteit aan bewoners, van jong tot oud, van starter tot kenniswerker, met een woonprogramma dat als muziek in de oren zal klinken. Ervaar het aangename leven in Sonate, waar comfort en harmonie centraal staan.

De verkoopprijzen zullen variëren tussen de € 345.000,- en € 649.000,- VON en zullen binnenkort specifiek bekend gemaakt worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veldhoven - Genderkwartier – Sonate
Woningen
0 van 40 beschikbaar
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veldhoven.

Aanmelden